Socionomkväll på Fräcka!

Idag har varit en sån där låååång dag igen, men den gick fort ändå, så mycket kul som jag har haft! 
 
Vi hade avslutning på PPU:n och åt glass tillsammans samt skrev sommarhälsningar till varandra! 
 
Bästa gruppen! 
 
Sedan blev det lite möten med avslutning på Fräcka och terminens sista Socionomkväll! Det var så sanslöst kul och mysigt och mysko och jag vet inte allt! Jag är verkligen lyckligt lottad som har hamnat så rätt och har fått träffa alla de här människorna!!!

Societeten är vi!

Idag har varit en superlång dag! Den började med plugg utanför bibblan klockan 8, sen möte med Societeten och spexande klockan 10. Runt tre var vi nog klara och då fortsatte det med mer plugg... Jag kom hem 9, kokade snabbnudlar, satte mig vid skrivbordet med skålen i knät och... då gick brandlarmet.... det var bara att gå ut! 
 
Jag som såg fram emot en lugn timme i alla fall nu på kvällen, men ICKE!

Eh..

Just det, jag glömde förklara varför det förra inlägget hette som det gjorde... det är två veckor kvar av studier! Sen är det flytt, jobb och körlektioner som gäller!
 
Och så ska jag förstås leka en massa med min älskling!
 

Två veckor kvar!

God morgon! 
 
I helgen var det morsdag och det firades såklart! På lördagen fixade jag och pappan en trerätters till mamma, eftersom jag hade planerat att åka hem under dagen på söndagen. Meeeen... så blev det inte, det var för mysigt hemma och mamma sa "hoppa över föreläsningen!" Klart värt det.
 
 
Det här är helt klart min mest uppskattade mat förutom baconsås... tortilla bröd som steks i olja, vitlök och kryddor! 
 
 
Nej, det är inte köttbullar, det är faktiskt potatisar som varit i ugnen.. 
 
 
Och sen lite senare avslutade vi med vaniljglass med jordgubbar, hemgjord chokladsås och after eight!
 
 
Nöjd familj, minst sagt!
 

Uppdatering

Jag har inte lärt mig growla, men rösten gör ont så det måste vara rätt teknik. Jag har spenderat kvällen med att vila rösten, titta på Castle med Ape och rita ett raggande naveldjur på magen. Allt som allt en mycket bra dag!

Aj aj, min ömma hals!

Idag ska jag lära mig att growla. Inlärningsprocessen gör ont både i hals och öron och jag är tacksam för att jag är hemma-hemma själv och katterna är ute!
 
Det är lättare när det är en ljus låt, då blir det mer naturligt att det övergår i raspigare och raspigare och sen typ ett morr.. men jag vill lära mig den här biten ur Diamonds aren't forever:
 
"We will never sleep, 'cause sleep is for the weak, no we will never rest, til we're all fucking dead!"
 
Trevlig dag!

Min mustasch är finare än din mustasch!

Gårdagen var super! Bästaste Perka fyllde år, så vi firade henne efter seminariet, som vi för övrigt totalägde på! Den skumma och ytterst opedagogiska seminarieledaren satt och log förväntansfullt under hela vårt rollspel om kommunikation mellan läkare och socionomer! 
 
Jag och Perka var manliga läkare, och började dagen med att gå in i våra roller genom att klistra fast varsin mustasch. Sen blev min kvar där hela dagen som ett litet socialt experiment. 
Slutsats dragen: några reagerade inte, några hajade till och låtsades sedan som ingenting, några gjorde världens största ögon eller gapade, en tittade undrande när min mamma presenterade mig som sin dotter, och några mötte mig med ett jätteleende som besvarades direkt!
 
På tåget hem skrev jag lite (ganska mycket) spex också, det måste ha suttit kreativitet i den mustaschen!
 
 
...mamma sa att det såg ut som att jag hade klistrat en sunkig gammal filt i ansiktet.... men jag tycker att det var fint. Och varmt och skönt. Jag ska bära mustasch oftare!

Masterchef!

Minsann, fyyyy vad nöjd jag är med min prestation i köket idag, det blev både kyckling med potatisklyftor och smålandslimpor! Okej, jag krossade min favoritkopp också, men det blev inga personskador den här gången!
 
Ödet kanske tycker att det räcker med ett ondskefullt knä och ett paraplybett i fingret...
 
I vilket fall kommer Saga snart på besök nu, så då ska hon få bedöma om limporna är goda, eller om jag bara är överentusiastisk för att de inte brinner eller har legat på marken eller är en smetig snorsörja (läs grötbröd).
 
Tjoho!
 
 

JAG VILL VARA FRIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så känns det, jag klättrar på väggarna här och önskar att jag kunde springa snabbast i världen, ifrån hela världen. Jag önskar att jag kunde flyga. Då skulle jag kasta mig ut och bara följa med dit vinden bar. Jag önskar att jag kunde falla, med den där hisnande känslan i magen, och bara fortsätta i evighet. Jag vill göra precis vad jag vill utan att ta hänsyn till någon annan.
 
Jag vill vara fri!

Städa bör man...

Sedan dör man. Av tristess...
 
Nusse lämnade hur mycket stök som helst efter sig, så nu ska jag spendera kvällen med att röja upp! Jag började tvätta, men sedan fastnade jag vid Castle, det är nog den bästa serie jag någonsin har sett, kan gott rekommenderas! 
 
Nu är det bara någon vecka tills det är dags att flytta, det är inte klokt.. Jag funderar på att åka hem till Öregrund innan dess, i helgen. Det är ju ändå mors dag.. 
 
 
Tänk att sitta här och grilla liksom, underbart!

Nusse i Norrköping

Här kommer en riktig bildbomb på Nusses långa färd till Norrköping:
 
 
Tåget var en timme sent, men när det äntligen kom fram drog vi till Texas Longhorn för en födelsedagsmiddag i efterskott!
 
 
Dagen efter började vi med en långpromenad runt i Norrköping, och hittade som av en ren händelse till Halvars glass!
 
 
Nusse shoppade loss och hittade både ett par glajjor, en tröja och en hel hög med mangaböcker!
 
  
 
Det var som att han blev modell när glajjorna åkte på, och han frågade titt som tätt "vill du ta kort där? Jag kan ställa mig!"
 
 
Promenaden ledde oss till arbetets museum...
 
 
...och efter en liten siesta vidare till Kungskebab där Nusse åt upp sin mat i ett nafs för att sedan småsmaka på min!
 
 
Framåt 11-tiden gjorde vi oss klara för att dra till Trappan där det var superhjältetema...
 
 
Nusse led hela tiden. Jättemycket! Så vi gick hem efter en timme.
 
 
I morse blev det frukost här igen, och Nusse gjorde ölpremiär!
 
  
 
Det var inte gott.. tur att han hade cola också!
 
 
Men sammanfattningsvis en mycket bra helg!
 
 
Grattis Nusse! 
 

Goddagens!

Nu ska jag och Nusse snart ta oss iväg till Texas Longhorn för frukost! Så länge slänger jag upp en liten bild på mig och min son som alltid gör mig så glad! Här som Orange faran & Buskis:
 
 

Hej hå, let's gå!

Om en halvtimme ska Nusse göra krogpremiär, spännande!!! Ölpremiär ville han också göra, det ska bli intressant det med.. 
 
Det har varit en jättemysig helg hittills, vi har gjort en rundvandring idag och ätit årets första kulglass på Halvars glass. Gissa vad? De hade passionssorbet! Mums!!
 
Sedan var vi på Kungskebab och tog lunch/middag. Nusse var mycket nöjd och åt upp sin mat och delar av min i ett nafs.. Vi fick finbesök där av Saga också, som valde bort oss och Star Wars för att gå hem och titta på Eurovision. Vet inte om jag ska skratta eller gråta!
 
I morgon har Nusse önskat frukost på Texas Longhorn innan han tar tåget mot Uppsala igen, så that's how it's gonna be! Bilder för Nusses första längre resa på egen hand kommer i morgon när han sitter i säkert förvar på tåget och det försvinner bortåt norr.. tror jag att det gör, det känns alltid som att det åker åt helt fel håll!

Tralala

Ja, i morse vaknade jag 4, somnade tre timmar tidigare.. Jag är lite trött och mosig idag! 
 
Nej men det är så mycket på gång nu, det är verkligen multitasking konstant, och då klarar jag inte av att "bara" sova sen. Jag kommer bli så sjukt utbränd till sommaren.. men allt som händer är ju kul, så jag kan liksom inte dra ner på något eller hoppa över det heller. I-landsproblem så det bara tjoar om det!
 
En grej, som är både trevlig och jobbig, är dessutom all manlig uppmärksamhet på senaste.. men Niklas är som lugnet i stormen där. Han är bra. 
 
Idag när jag sms:ade och frågade killen i lägenheten som Sara och jag ska ta över om lite saker inför flytten, så bjöd han in sig själv på fika i nästa vecka.. alltså! 
 
Jaja, nu ska jag i alla fall snart iväg och möta Nusse vid tåget, där har vi en bra kille! Hoppas att han är hungrig, för jag håller på att dö av svält känns det som... 
 
(Jag har förresten köpt nutella och fröbröd till hans frukost i morgon, det om något är nog uppskattat!)
 

Tihi

Idag hade jag min bästa dejt någonsin! Tihi!!!

Dun-dun-dun....

Nu är det hemlig operation på gång! 
 
Strax efter 17 ska jag befinna mig på sektionsmys i Kåkens färgeri, och sedan, runt 18.30 kommer Niklas och möter mig och så ska vi ut på äventyr! Vart är hemligt, för det är inte helt jättetillåtet, hehehe...
 
Åh, just det, sedan ska jag boka bord till Texas Longhorn i morgon, för då kommer Nusse och så blir det nya äventyr!! Såhär kul ska vi ha:
 

Idag är ingen vanlig dag, det är en födelsedag!

Idag fyller lillebror Nusse hela 18 år! Tänk att det faktiskt var ca 13 år sedan han satt under sitt äppelträd och vägrade gå in och kissa för att han itne hade lust... tiden går fort!
 
På fredag kommer han ner till Norrköping för en sju helsikes helg, planen innefattar choklad, mängder av skräpmat, Bilbo och första utgången någonsin! Hoppas att han blir nöjd.
 
Idag fyllde ju Agnes år också, så kvällen spenderades där, med grillat, vin för de som ville (cola för mig), myclet trevligt sällskap och sedan som final - bajstårta!
 
På jakt efter bajsen idag fick jag en ny kompis inne på Lekia, han tyckte att det var självklart att det skulle finnas flera olika sorters bajs att välja mellan, och tyckte att det var väldigt konstigt att inte de andra affärerna hade det! Tack Lekia-killen, du gjorde min dag (och Agnes också tror jag)!
 
Bajshalsbandet blev förresten väldigt uppskattat, Hanus vill ha ett, och de andra tyckte att jag ska börja massproducera, tjoho!
 
Men nu är det hög tid att tvätta bort sminket och krypa ner under täcket, jag har ett avsnitt av Castle att titta på innan det är dags att sova. Godnatt!

Oh no...

Bajsen gick sönder. Ska försöka laga hen i morgon. Det är dumt att pillra en massa, har jag hört..
 
Det här var mitt äventyr den här helgen:
 
 
 
 
 
Fina Öregrund, tänk vad litet det är ovanifrån!

Med en enkel... bajs på bemärkelsedagen!

Jag har den äran, jag har den äran att gratulera! 
 
Imorgon fyller självaste Agnes år, och vad mer kan hon väl tänkas önska sig en ett halsband föreställande en liten bajs!
 

Jaha...

Okej, jag tycker inte att det är roligt att blogga. Men det här är bra, så kika in här: http://enblommigtekopp.blogg.se/2013/may/de-ar-bra-pa-det-dar-med-unisex-de-dar-american-apparel-2.html#comment
 

RSS 2.0