All work and no fun

Ja, jag tänkte bara inflika att jag har börjat jobba, två dagar och jag är redan uttömd på energi och lust att vara i Öregrund. Jag längtar tillbaka till Norrköping där jag faktiskt gillar mitt liv. 
 
Jag vet att det är dumt att klaga, jag har ju ändå fått ett jobb, men skit samma. Fan ta allt i den här jävla byhålan utan några som helst framtidsutsikter.

Sommarlov!

Nu är det sommarlov på riktigt! Enda till den 11!! 
 
Igår hade vi tenta och sommaravslutning på en gräsplätt i Hagaby, och förutom myggen var det jättemysigt! Har även sagt hejdå till världens absolut bästa arbetsgrupp för sommaren, men förhoppningsvis kommer vi kunna ses något under sommaren också, men det kanske inte går att vara alla på en gång då..
 
 
 
      
 
Tack för världens bästa år! <3
 

Avslutning!

 Idag är sista dagen med universitetsgrejer för terminen! Det känns både skönt och vemodigt.. Det blir så konstigt att inte träffa alla underbara människor dagligen. Men, vi ska ju i alla fall ha en ordentlig avslutning ikväll så det ska bli roligt! 
 
Idag är även dagen då Micha picha tar studenten, jag är mycket stolt över min fina tonsdagskompis och har planerat att fira henne i efterskott nånting efter att jag kommit hem!
 
Ännu en bra grej som händer idag är att en väldigt speciell person fyller år, hela 27 år jättesupergammal till och med! Jag hoppas att han har tid att ses innan det är dags att åka hem för sommaren, för sen vet jag inte riktigt när/om jag har tid att åka tillbaka. 
 
Just ja! Igår fick jag och Sara våra nycklar, så efter att vi hade lyssnat på bästa Miranda i kyrkan drog vi till lägenheten för lite snabbmat, kaka, trevligt sällskap och golvhäng! Sen sov vi på varsin luftmadrass i vardagsrummet... Jag drömde att vi hade retat upp en maffia som höll till i Spetsen och hade trixat med polisens nummer så när vi ringde dit var det de som svarade och låtsades vara poliser... vaknade helt svettig och orolig! 
Meeeen, nu ska jag skriva ut min tenta, flyttpacka mer och diska!
 

2 dagar kvar!

Japp, sen är det tenta och avslutning i Haga, + eventuellt utgång! Det är mycket som ska hinnas med nu innan det är dags att åka hem. 
 
Först ska tentan bli klar, helst idag. Sen ska Saga och jag fördriva lite tid med att shoppa. I morgon ska tentan vara inlämnad, sen ska jag och Sara till lägenheten och hämta nyckel, iväg igen till Mirandas köruppvisning, tillbaka till lägenheten utklädda och med trolldeg och något att sova på.. och sällskap, eftersom jag har bjudit in massor av folk till vårt golvhäng! 
 
Onsdagen är muntlig redovisning av tentan, sen som sagt park, grillning och utgång, och på torsdag kommer mina föräldrar och så är det dags att flytta! Nämnde jag att jag ska hinna packa någonstans också?  Oj oj...
 
En annan sak som jag verkligen vill hinna är att träffa Sofie och M innan det är dags att åka hem också, för sen blir det lite svårt att åka tillbaka hur som helst. Jag kommer jobba mycket och förutom en vecka i juni är jag bara ledig cirkus två dagar i sträck. Det får bli en intensiv hälsa på alla-vecka!
 
 
Sommar! 

Hipp, hipp hippie!

Idag är det sommarkrysset i Linköping, fest med Hippietema! Det bästa med festerna här är verkligen att det nästan alltid är ett tema att klä ut sig till.. Meeen, innan det är dags för fest ska vi mötas upp på stan och strunta i tentorna för lite shopping! 
 
När hönsbäbis har flyttat ner sen kommer hon kunna följa med på massor av såna här grejer, så himla kul! Det är verkligen en enorm skillnad på livet nu och för ett år sen, eller ett halvår. Snacka om kvalité!! Men det är verkligen så att medan det förr kändes kul och lyxigt när det hände nåt, känns det såååååå otroligt skönt när det inte gör det nu. Fast inte om det är en hel dag, en vänjer sig fort! 
 
 
Det här fina gänget (plus Tove som inte var med då) står för mycket av roligheterna! 

RSS 2.0